Jenkan tahti

Kaikki blogit puheenaiheesta Homous

Homonormatiivisuudesta

Viime aikoina seksuaalivähemmistöjen asioita käsittelevissä medioissa on noussut esille uusi termi, homonormatiivisuus. Tämä tarkoittaa lyhykäisesti sitä, että homoseksuaaliselle elämäntavalle on olemassa vain yksi hyväksyttävä normi. Miehen tulee olla heteronomainen, elää parisuhteessa ja hankkia lapsia/perhe. Omakotitalo, kissa, koira ja kaksi autoa ovat vain plussaa. 
Tällaisten malliesimerkkiperheiden ihonväri on luonnollisesti myös valkoinen. 

Miten ne sen tekee?


Kerran eräässä juoksukilpailussa taivalsin matkaa muutamien, sanotaanko nyt vaikka vähemmän demokraattisiksi luokiteltavien henkilöiden kanssa. Tämä tapahtui silloin kun Jani Toivolan isyys syrjäytti hetkeksi maahanmuuttajat ja islaminuskoiset maamme ykkösvihollisten paikalta. On siis aivan luonnollista että sekin aihe tuli kilometrillä 52 käsittelyn alaiseksi.

 

Homouden suhteeton kohkaus!

Jälleen uutisointi pauhaa homoista. Miksi näin pienestä määrävähemmistöstä kohkataan näin paljon? Uskoisin, että läpeensä homot haluaisivat elää rauhassa ja omissa oloissaan, eivätkä ole tyytyväisiä jatkuvaan meuhkaamiseen.

 

Onko meillä sukua jatkavilla normaaleilla jokin alemmuuskompleksi sellaisia kohtaan, joiden mielihalut sotivat vuosimiljoonaista evoluutiota ja siihen olellisesti liittyvää lisääntymistä kohtaan.

Julkaise syötteitä