Jenkan tahti

Kaikki blogit puheenaiheesta Ihmisoikeudet

Jo 146 kuollut Nicaraguan väkivaltaisuuksissa

56 päivän aikana nicaragualaiset ovat eri tavoin osoittaneet mieltä Ortegan hallintoa vastaan. Tietotoimisto EFE:n mukaan kuolleita on nyt 146.

Miksi sinä et voi vaikuttaa?


Syksyn kylmä vesisade saattelee minut töihin. Kuuntelen aamiaiseksi kahvihuoneessa kertomuksia ihmisten sydämettömyydestä, erään suurvallan käyttämistä kidutusmenetelmistä ja juuri samaisessa liittovaltiossa tapahtuneesta koulusurmasta. Kautta aikojen ihminen on hakenut oikeutusta sodankäyntiin ja ihmisyyttä vavisuttaviin tekoihin.

Kukkahattutädin muotokuva

 

"Taas kukkahattutädit saivat mitä halusivat" kirjoitti vähemmän demokraattinen tuttavani Facebook-sivullaan Tapanilan joukkoraiskauksen tuomioiden julkistamisen jälkeen. Päivityksessä oli toki muutakin, mutta tuo oli painokelpoisin osa. En viitsinyt kommentoida asiaa mitenkään koska se ei olisi johtanut mihinkään rakentavaan. Todennäköisesti ajatukseni olisi kuitattu toteamuksella: "Vittu mitä jeesustelua."

 

Feronia

Arkikuvahaasteen päätyttyä jatkan luonnosten, visualisoitujen mielenliikkeiden ja muistiinmerkintöjen postaamista. Ehkä jonakin päivänä nakkaan tänne sarjakuviakin. Mutta niitä odotellessa: Feronia.

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä