Jenkan tahti

Kaikki blogit puheenaiheesta Kaupasta vai itse tehtynä

Lihamureke – kansallisruokaa kenties

Löydän Otavan vanhan Kotiruokakirjan välistä käsin kirjoitettuja ohjeita. En tunnista kenen käsialaa niissä on, mutta kirjaa on käytetty paljon.  Sivut ovat harsuuntuneet, paperin väri on saanut ruskehtavan patinan. Kirja on toiminut irtotiedon säilönä. Tästä Otavan  suomalaisen keittiön perusteoksesta on julkaistu lukemattomia uusintapainoksia yli 100-vuoden aikaa. Viimeisin 100-vuotisjuhlan kunniaksi 2015.  Kirja on modernisoitu sekä sisällöltään että ulkoasultaan. Siinä on yhdistelmä uutta ja perinteistä.  

 

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä