Jenkan tahti

Kaikki blogit puheenaiheesta Presidentinvaalit 2018

Vaalit Neuvostoliitossa

Siis, kuka olen ja mistä tulen? Jos ei olisi menneisyyttä, niin olisinko olemassa? Usein tuon esille täälläkin Uuden Suomen keskustelupalstalla muistelmia entisestä kotimaastani Neuvostoliitosta. En kuitenkaan riipu menneisyydessä, mutta muistoja ei voi unohtaa ja ne pulpahtavat mieleeni jostain ihan pienistä seikoista tai suurimmista asioista, niin kuin nyt presidentti vaaleista niin Suomessa kuin Venäjälläkin.

Pahvi-Saulin Kahvilassa

Sauli Niinistö kuuluttaa tukihenkilöitä ja valitsijoita yhdistykseensä. 

V. 2006 pressanvaalien yhteydessä esiinnyin Niinistö-Kahvilassa Hgin Linja-autoasemalla antaen musikaalista tukea. 

(Ei onnistunut sillä kertaa :)

 

Impivaaraan iskit!

Nyljen seuraavan ehdokkaan. Viittaan tässä aloittamaani kahdeksan-osaiseen lätinä-sarjaani, jonka pitkästyttävä alustus löytyy täältä.

Näyttämömaakarit:

S Soini

O Oinonen

R Rinne

H Hakkarainen

                                                               Teatteria 1. Näytös

5 veis äänet kuitenkin

Mikä on suomalaisten suosikkivirsi ja miksi? Entä miten Mooses ja Kanivaara liittyvät toisiinsa eroottisessa mielessä? Toisaalta mitä puuhailee Nalle-Puh-elin?

Vastaukset löytyvät Oraakkelin ennustuksista, jotka sain käännettyä viikkojen uurastuksen tuloksena. Teksteistä lienee opiksi tuleville poliitikkojen sukupolville, mutta myös tavalliselle tallaajalle. Opi toisen virheistä! Opiskele, miten pääset suosioon ikivanhalla, mutta unohtuneelle konstilla: entisaikojen kosinnalla. Vai oletko jo siinä iässä, että hankit täkin valmiiksi märkänä?

Vähemmistöjen osallistumisesta mihinkään kilpailuihin

Minua alkavat vähitellen ottaa päähän erilaiset vähemmistöt, eivät siksi että he ovat vähemmistöjä, vaan siksi etteivät he osaa olla mitään muuta sen lisäksi. Eilen oli Euroviisujen finaalit ja olin jo hetken tyytyväinen että selkeästi homoseksuaalisuuteen ja ristiinpukeutumiseen olemuksellaan viittaava Conchita Wurst voitti, sillä hänen sijoittumisensa muuksi kuin voittajaksi olisi tulkittu suvaitsevaisemattomuuden merkiksi ja sitä kaahotusta ei jaksa kukaan kuunnella, minä ainakaan.

Julkaise syötteitä