*

Jenkan tahti

Kaikki blogit puheenaiheesta Säilytys

Ne harvat ruokapettymykseni

Ruoan suhteen olen tavannut olla Uuno Turhapuron linjoilla, eli että meikäläinen syö mitä eteen kannetaan ja ihan mukisemati. Siitä huolimatta, ruoassa tärkeintä on kai maku.

Makuja lautasellani: Syö ajallaan - Sesonkisyöminen

Miksi syödä kauden raaka-aineita? Kun syöt sesongin mukaisesti, jolloin ne ovat täynnä makua ja ravintoa ja sen lisäksi ovat edullisimpia ja ympäristöystävällisempiä. On ilo ennakoida niiden tuloa ja suunnitella reseptejä sen mukaan. Kun syöt kausiluonteisesti, siellä on aina jotain uutta nautittavaa.

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä