Jenkan tahti

Virkkaushulluus ja sen seuraukset

  • Lastaa tulee nyt käyttää lähes koko ajan.
    Lastaa tulee nyt käyttää lähes koko ajan.
  • Lääkäri määräsi Buranaa ja kipugeeliä.
    Lääkäri määräsi Buranaa ja kipugeeliä.

Kuten juuri kerroin, olen viimeisen puolen vuoden aikana virkannut ahkerasti. Tai melkeinpä voisi sanoa, että virkannut kuin hullu. Isoäidinneliöihin tulee himo, ja olenpa torkkupeittojen ohella pyöräyttänyt myös muutamat villasukatkin.

 

Käsitöiden suhteen olen sellainen, että kun into iskee, hommiin täytyy päästä heti ja täysillä tehdään niin kauan kuin intoa riittää. Väliin voi tulla pitkiä taukoja, sillä kun innostus lopahtaa, käsityöt maistuvat puulta. Innostus tulee ja menee kausittain.

 

Käsityöinnostukseni olen varmastikin perinyt mummoltani ja äidiltäni. Ja näköjään olen perinyt samat fyyiset vaivatkin. Nyt nimittäin oikea käsi sanoi sopimuksensa irti. Ranteen alle ilmestyi kipeä, turvonnut alue. Lähipiirin diagnoosi oli selvä: jännetuppitulehdus.

 

Kävin apteekista hakemassa lastan käteen. Se on tuntunut vähän auttavan, laskee turvotusta aina hetkeksi, mutta ihan joka tilanteessa sitä ei voi käyttää. Kuitenkin vihlova kipu on hieman pahentunut, joten kävin tänään myös lääkärissä.

 

Lääkäri vahvisti epäilykseni: jänteissä on tulehdus, joka hyvin todennäköisesti johtuu virkkaamisesta. Lääkäri määräsi arviolta parin viikon virkkauskiellon, Burana-kuurin ja kipugeeliä.

 

Näillä mennään nyt sitten. Harmittaa muuten ihan vietävästi, vaikka onhan niitä pahempia vaivoja maailma väärällään.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Tämän blogin suosituimmat