Jenkan tahti

Omassa huoneessa

  • Tämän hetken lempileikki: valitaan alue...
    Tämän hetken lempileikki: valitaan alue...
  • ...ja juoksennellaan siinä ees taas.
    ...ja juoksennellaan siinä ees taas.
  • Oma huone aiheuttaa enemmänkin riemunkiljahduksia kuin eroahdistusta pienessä tirppanassa. Huoneen sisustus on ihan kesken, mutta ei se tunnu menoa haittaavan.
    Oma huone aiheuttaa enemmänkin riemunkiljahduksia kuin eroahdistusta pienessä tirppanassa. Huoneen sisustus on ihan kesken, mutta ei se tunnu menoa haittaavan.

Pienen naisemme elämässä on elokuun aikana tapahtunut suuria muutoksia. Kävelemään (ja jopa juoksemaan) on lähdetty vauhdilla (ensiaskeleet tulivat jo heinäkuussa, mutta innostus vasta vähän myöhemmin), on vietetty ensimmäinen yö mummolassa ilman äitiä ja isää ja myös muutettu omaan huoneeseen.

 

Ei tunnu olevan moksiskaan mistään tuo vielä kuitenkin niin pieni (1 v 2 kk) tyttö.  Äidille ja isälle otti aika koville olla yö erossa lapsesta, mutta neiti oli tyytyväisenä leikkinyt mummon kanssa, syönyt hyvin ja nukkunut yön kuin tukki.

 

Omaan huoneeseen muuttokin sujui hujauksessa. Alusta lähtien tirppana on nukkunut yöt läpeensä tyytyväisenä.

 

Hieman näiden muutosten keskellä meni tytön maha löysälle ja hyvin alkaneessa pottailussa on nyt vähän nihkeämpi vaihe, mutta mitään muuta negatiivista reaktiota ei ole tullut.

 

Tytön huoneen laittaminen on vielä ihan kesken. Päädyimme lopulta siihen, että me vanhemmat muutimme vierashuoneeseen ja tyttö jäi tuttuun makuuhuoneeseen. Pirpana tuntuu nauttivan huoneessaan touhuamisesta, ja huoneeseen hankittu vuodesohvakin kirvoitti häneltä iloiset naurut.

 

Melkeinpä tuntuu, että muutokset tuntuvat enemmän äidissä kuin tyttäressä...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Tämän blogin suosituimmat