Jenkan tahti

Helppo lettikampaus

  • Helppo kieputuslettikampaus sivulta kuvattuna. (Pahoittelut kuvanlaadusta, itsensä kuvaaminen sivulta ei ole ihan kaikkein helpointa.)
    Helppo kieputuslettikampaus sivulta kuvattuna. (Pahoittelut kuvanlaadusta, itsensä kuvaaminen sivulta ei ole ihan kaikkein helpointa.)
  • Kampaus edestä päin kuvattuna.
    Kampaus edestä päin kuvattuna.

Kampausten tekeminen. Voi AAARGH. Olisi niin kiva laittaa pitkä tukka nätisti eikä aina vain sitä ikuista "äitisykeröä", mutta ei meinaa tämän mamman kärsivällisyys riittää. Joskus sivulle tehty ranskalainen letti onnistuu joten kuten, mutta yleensä en saa siitä haluamani näköistä.

 

Katselin YouTubessa opetusvideoita toivoen, että sieltä löytyisi joku pelastava kikka, jolla tämä rähmäkäpälä oppisi tekemään kauniin ranskalaisen letin pään sivulle. Sellaista kikkaa ei toistaiseksi ainakaan löytynyt, mutta sen sijaan löysin jotain ihan superia: samantyyppisen mutta hurjan helpon kampausvinkin!

 

Tämä "kieputusletti" tehdään vähän niin kuin ranskalainen letti, mutta kolmen hiusosion sijaan vain kahdella hiusosiolla. Oheisen videon katsottuani osasin tehdä tällaisen kampauksen samantien ja ensimmäisellä kerralla, eli kampaus on äärimmäisen helppo tehdä. Ja nopea! Kampauksen ei kuulukaan olla supersiisti, vaan se näyttää kivalta huolettomasti tehtynä. Täydellistä minulle!

 

Yhdistin oman "lettini" matalaksi sivuponnariksi enkä tarvinnut ylimääräisiä pinnejä. Letin voi myös kiinnittää pinnillä ja jättää muuten hiukset auki tai liittää tavalliseen poninhäntään, tai miksei nutturaankin. Ennen kampauksen tekoa hiuksiin voi suihkuttaa esimerkiksi kuivashampoota, mutta ainakin minulta tämä onnistui ilman mitään esivalmistelujakin.

 

Vinkiksi: "letistä" voi tehdä suht napakan ja ihan lopuksi hieman "nostella" sitä koholle.

 

Ohjevideo tässä:

 

 

 

Toinen helppo kampaus on kalanruotoletti. Siitä lisää täällä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän TarjaKaltiomaa kuva
Tarja Kaltiomaa

Tämä on hyödyllinen kirjoitus. Olenkin aina ihmetellyt elokuvissa niitä ihania kampauksia, joita elokuvatähdillä näkee, jopa yksineläjillä. Nyt en voi alkaa harjoitella omilla hiuksilla, ovat liian lyhyet.

Tämän blogin suosituimmat