Jenkan tahti

Toimii joka kerta

  • Monen vauvan naurattaja.
    Monen vauvan naurattaja.

Meidän iänikuinen leikkimattomme on jälleen otettu käyttöön. Sanon “iänikuinen”, vaikka se on meillä käytössä vasta toisella lapsella. Kaikkiaan se on tainnut kuitenkin viihdyttää ties miten montaa vauvaa, sillä meiltä se on jo ehtinyt olla lainassa ja ostimme sen muutamalla eurolla ahkerasti käytettynä. Maton myynyt kaveri taisi käyttää samaa sanaa. Iänikuinen.

 

Mutta yhä vain matto toimii yhtä hyvin kuin ennenkin. Osa kaarissa killuvista leluista on tainnut kadota, mutta eipä se ole haitannut. Yksi killuttimista on ainakin meidän perheen tyttöjen mielestä ihan ylitse muiden. Ihana pieni hymyilevä kukkanen.

 

Voi sitä riemua, kun vauva tuon kukan havaitsee. Esikoinen jutteli kukalle pitkät tarinat maatessaan matolla muutaman kuukauden ikäisenä. Nyt kuopus bongasi heti saman kukan, ja hymy leviää kasvoille joka kerta, kun kukka osuu näkökenttään.

 

Vauvat tosiaankin reagoivat hymynaamoihin. Esikoiselle askartelin hymynaamajulisteita itse. Samat julisteet viihdyttävät nyt kovasti kuopusta, joka tuntuu olevan erityisen sosiaalinen. Saimme nyt neuvolasta myös sen perinteisen hymynaamajulisteen – enää pitäisi keksiä, mihin sen laittaisi. Niin pääsisi vertailemaan, millainen hymy uppoaa vauvaan parhaiten.

 

Olisi varmaan aikuisillekin ihan hyvä muistaa se välillä. Hymy. 

 

Se toimii joka kerta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Hymy sinulle ja koko perheellesi:)

Tämän blogin suosituimmat