Jenkan tahti

Pyykki-ihme

  • Alkaa täyttyä.
    Alkaa täyttyä.

Palasimme juuri kahden viikon asuntoautoreissulta Ruotsista ja Norjasta (siitä ehkä myöhemmin lisää). Pyykkirumba on, kuten arvata saattaa, valtaisa. Hiljattain hankkimamme korkea pyykkiteline on noussut arvoon arvaamattomaan.

 

Aiemmin meillä oli pyykkien kuivausta varten vain se tavallinen “yksikerroksinen” pyykkiteline, jossa oli myös molemmin puolin “lisäsiivet”. Tämän lisäksi hiukan ripustustilaa on kylpyhuoneen katonrajaan asennetussa pyykkitelinehässäkässä. Perinteisen pyykkitelineen hajottua ostimme korkeamman, mutta yllättäen pienempään tilaan mahtuvan pyykkitelineen. Loisto-ostos! Ripustusmetrejä on enemmän, mutta tilaa se vie vähemmän.

 

Menin jo sekaisin laskuissa, mutta korkeaan telineeseen saa ripustettua helposti ainakin neljä isoa koneellista pyykkiä, joukossa muun muassa parisängyn lakanoita. Kovin paljoa enempää ei päivässä edes ehdi pestä, ja seuraavana päivänä ainakin osa pyykeistä on jo kuivia, joten tilaa taas vapautuu.

 

Telineessä on molemmin puolin kolme kerrosta ritilöitä, ja kerroksia voi avata ja sulkea mielensä mukaan. Esimerkiksi alimman kerroksen voi jättää kiinni, jolloin isommat pyykit mahtuvat roikkumaan. Sivuilla on muutama paikka myös henkareille. Teline mahtuu kaappiin tai sängyn alle ihan kivasti, kun kaikki ritilät suljetaan.

 

Kovin kauaa tämä pyykki-ihme ei meillä ole vielä ollut, joten sen kestävyydestä en osaa vielä sanoa. Vaikuttaa kuitenkin paljon tukevammalta kuin se meidän edellinen rämpylämme.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Minulla on alakerrassa iso kuivaushuone. Usei siellä iso lämminilmapuhallin on päällä vaikka naruilla roikkuu vain vähäsen rutikuivaa pikkupyykkiä.
Jos koneen laittaa aamulla päälle, se pyörii iltaan asti ellei sammutetaan. Pyykit kuivuvat hyvin ilmankin konetta. Kamalaa energiantuhlausta.
Olisi kiva kun kertoisit matkastanne ja laittaisit kuvia.

Käyttäjän JenniTamminen1 kuva
Jenni Tamminen

Juu, kunhan tässä saa kaikki kuvat koneelle jne niin koitan jotain matkasta laittaa :)

Käyttäjän bvalonen kuva
Birgitta Valonen

Täytyypä heti hankkia! Mistäs tuollaisen saa?

Käyttäjän JenniTamminen1 kuva
Jenni Tamminen

Me taisimme löytää Kodin Ykkösestä omamme.

Tämän blogin suosituimmat