Jenkan tahti

Ainutlaatuinen 5-vuotishääpäivä

  • Club For Five lauloi juhlassa muun muassa kappaleen "Sinun silmiesi tähden", jonka ystävämme esitti meille hääkirkossa viisi vuotta aiemmin.
    Club For Five lauloi juhlassa muun muassa kappaleen "Sinun silmiesi tähden", jonka ystävämme esitti meille hääkirkossa viisi vuotta aiemmin.
  • Varta vasten ABB:lle suunniteltu synttärikakku. Hurjan makea ja moussemainen, mutta hyvää. Tuollainen pieni pala oli juuri sopivan kokoinen.
    Varta vasten ABB:lle suunniteltu synttärikakku. Hurjan makea ja moussemainen, mutta hyvää. Tuollainen pieni pala oli juuri sopivan kokoinen.
  • Loppuillan yllätys: Michael Monroe ja UMO.
    Loppuillan yllätys: Michael Monroe ja UMO.

Pääsimme mieheni kanssa juhlistamaan 5-vuotishääpäiväämme poikkeuksellisella tavalla. Samana päivänä sattui olemaan miehen työnantajan Suomen ABB:n 125-vuotisjuhla.

 

Messukeskuksessa sekä Vaasassa järjestettyihin juhliin oli kutsuttu koko Suomen ABB:n henkilöstö aveceineen. Me juhlimme Messukeskuksessa. Kiva puoli asiassa meidän kannaltamme oli se, että miehen työkavereista vaimoineen ja lapsineen on muodostunut meille omanlaisensa kaveripiiri. Olemme esimerkiksi jo useampana vuonna viettäneet yhdessä pikkujouluja. Niinpä “pönötysfiilistä” paransi huomattavasti se tieto, että juhlassa olisi myös monta kaveria. Juttuseuraa siis piisaisi niin miehelle kuin vaimollekin.

 

Ja olihan juhla fiini. Pukukoodina oli tumma puku. Juhlapaikalle käveltiin punaista mattoa pitkin. Buffet-pöydän antimet maistuivat ja ABB:lle oli tehty tilaustyönä oma kakku. Harvemmin sitä nykyään pääsee hienostelemaan tuollaisiin tilaisuuksiin.

 

Onneksi juhlan fiilis oli ihan rento. Erityisesti yllätti se, miten kovatasoiset esiintyjät juhlaan oli palkattu. Ohjelman juonsi tv:stä tuttu Marja Hintikka. Suomen ABB:n historiapläjäyksiä tasapainotti suosittu yhtye Club For Five. Pikanttina yksityiskohtana mainittakoon, että Club For Five esitti juhlassa kappaleen “Sinun silmiesi tähden”. Saman kappaleen lauloi tasan viisi vuotta aikaisemmin ystävämme hääkirkossamme.

 

Tanssimusiikista puolestaan vastasi Uuden Musiikin Orkesteri solistinaan Johanna Försti. Laadukasta viihdettä siis sekin. Loppuillan yllätyksenä UMO:n solistiksi nousi vielä Michael Monroe! Oli pakko ihailla miehen uskomatonta energiaa lavalla. Rokkibiisit UMO-sovituksina toimivat myös kivasti.

 

Tyylilleen uskollisena Monroe lopetti keikkansa huikkaamalla: “Happy birthday ABB! Rock like fuck!”

 

Oli kiva huomata, että henkilöstölle pistettiin pystyyn laadukas juhla tällaisina taantuman aikoina. Kaikki esiintyjät UMOa lukuun ottamatta selvisivät vasta itse juhlassa. Edellisenä päivänä olivat kuulemma juhlineet “isommat kihot”; vieraana muun muassa presidentti Sauli Niinistö. Hän oli jättänyt tervehdyksensä myös henkilöstölle.

 

Sellainen hääpäivä siis tänä vuonna. Ensi vuonna varmaan jotain ihan muuta!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän heikkihyotyniemi kuva
Heikki Hyötyniemi

Jos nimenä olisi vielä Strömberg, olisi enemmän juhlinnan aihetta.

Käyttäjän lindapelkonen kuva
Linda Pelkonen

Vautsi, mitkä esiintyjät! Ei oo monessa firmassa tuollaista.

Ja onnittelut hääpäivästä!

Tämän blogin suosituimmat