Jenkan tahti

Lahjavinkki: Hauskat sukat Doctor Who -fanille

  • Aikakonetta (poliisikoppia) esittävät villasukat.
    Aikakonetta (poliisikoppia) esittävät villasukat.
  • Lahjan saaja oli tyytyväinen.
    Lahjan saaja oli tyytyväinen.

Mieheni täytti hiljattain vuosia. Jo kesällä bongasin Facebook-kaverin kautta erikoisen sukkamallin ja tiesin heti, että tuollaiset teen miehelle synttäri- tai joululahjaksi. Sukat esittävät Doctor Who -sarjan päähenkilön eli Tohtorin aikakonetta, Tardisia.

 

Ohjeen löysin Ravelry-nettipalvelusta ilmaiseksi.

 

Sukat ovat paljon helpommat tehdä kuin aluksi olisi voinut luulla. Toisaalta projektissa oli olosuhteiden seurauksena myös haastetta kerrakseen. En ole tottunut seuraamaan englanninkielisiä neuleohjeita, joten ensin piti googlailla sanastoa. Käytin ohjeen langan sijasta Novitan Pikkusisko-lankaa ja kantapään tein tutulla vanhalla tavalla, sillä en jaksanut ajatellakaan opettelevani ohjeessa ollutta ihan erilaista kantapäätekniikkaa.

 

Nämä kaikki muutokset antoivat oman “mausteensa” tälle neuleprojektille. Kun lisätään tähän vielä se tosiasia, että käytännössä saatoin neuloa sukkia ainoastaan, kun molemmat lapset nukkuivat tai katselivat lastenohjelmia, voin myöntää, että pimahtaminen oli välillä lähellä. Jos olisin voinut paneutua projektiin vähän tarkemmin, olisi tämä ollut ihan helppo nakki.

 

Eivätkä sukat vieläkään ihan täysin “oikein” ole tehty, mutta ihan kivat niistä kuitenkin tuli. Oiva lahjavinkki, jos lähipiirissä on Doctor Who -faneja!

 

Päivänsankari tajusi heti, mitä sukat esittävät ja oli ihan ihmeissään, että olin tehnyt ne itse. Muutenkin lahja tuntui miellyttävän. Näillä perusteilla pidän projektia ihan onnistuneena.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Tämän blogin suosituimmat