Jenkan tahti

Uskomaton hetki elämässä

  • Melkein kokonaan rauhassa tehty tilkku.
    Melkein kokonaan rauhassa tehty tilkku.

Tänään tapahtui jotain aivan uskomatonta. Nimittäin: sain virkattua kuvassa näkyvän tilkun lähes kokonaan sillä aikaa, kun lapset leikkivät Duplo-palikoilla rinnakkain ja täysin sovussa.  Harmi kun en katsonut kellosta, mutta kyllä varmasti ainakin yli 10 minuuttia tätä harvinaista onnea kesti…

 

…kunnes isosisko löi pikkusiskoa päähän Duplo-strutsilla.

 

Mutta ai että sain uskoa tulevaisuuteen tästä pienestä hetkestä. Merkit ovat toki olleet jo jonkun aikaa ilmassa: siskoksilla (iät noin 2,5 vuotta ja noin 11 kuukautta) alkaa jo olla yhteisiä tai ainakin rinnakkaisia leikkejä. Tähän asti en ole kuitenkaan voinut kuvitellakaan, että voisin esimerkiksi tehdä käsitöitä muulloin kuin lasten nukkuessa.

 

Toki leikin lasten kanssa jatkossakin ja pidän sitä tärkeänä, mutta toisaalta on ihan superihanaa, että joskus, välillä, harvoin voin tehdä hetken jotain muutakin sillä aikaa kun lapset leikkivät.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Siitä ne puoskat isoksi kasvavat ja ennätää sitten vaikka virkkaamaan kokonaisen päiväpeiton, eikä soittoa kuulu.

Käyttäjän JenniTamminen1 kuva
Jenni Tamminen

Niinpä, tulee varmaan ikävä tätä aikaa.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Noin kuuden vanhoina lapset ovat ihanimmillaan, eli nauti vain täysillä nyt ja sitten vielä monta monta vuotta. Uhmaiät voisi luetella vaikka tunnin tarkkuudella, mutta jääköön jokaisen oman havaitsemisen iloksi. Kun vain muistaa, että tämä voi ollakin nyt uhma, eikä lapsi oikeasti ole tuhma.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"…kunnes isosisko löi pikkusiskoa päähän Duplo-strutsilla."

Onpa mielikuvituksellinen astalo! Mutta lapsethan järjestävät tämän tästä tilanteita, joita aikuinen ei voisi elmän käsikirjoitukseen keksiä vaikka kuinka miettisi.

Käyttäjän JenniTamminen1 kuva
Jenni Tamminen

Tämän blogin suosituimmat