Jenkan tahti

Viikonlopun paras “lastenohjelma”

Meidän 2-vuotias löysi lauantaina niin kiinnostavan tv-ohjelman, että siitä puhuttiin vielä iltapalapöydässäkin ja heti sunnuntaina ohjelma piti nähdä uudelleen.

Kyseessä oli Ylen näyttämä loisista kertova Prisma-dokumentti. Siinä Michael Mosley muun muassa tartuttaa itselleen heisimadon.

Me vanhemmat olimme jo aiemmin yrittäneet dokumenttia katsoa yhtenä myöhäisiltana lasten mentyä nukkumaan, mutta silloin väsymys vei voiton. Dokkari tuli uusintana lauantaina, jolloin esikoinenkin pääsi sitä seuraamaan.

Ja voi ihme, “madot” veivät lapsen aivan mukanaan. Varsinkin yksi elukka teki vaikutuksen: “Siinä mato-ohjelmassa oli KOUKKUmato!” Myös päätäit olivat mielenkiintoisia. Mieleen jäi myös se, että useimmat loiset eivät ole kamalan vaarallisia, inhottavia vain.

Ihan mahtava juttu. Nyt vain uusia kiinnostavia dokkareita metsästämään.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Odotappa vain sitä aikaa, kun lapset menevät päiväkotiin. Siinä vaiheessa tulee tutuksi päätäit ja kihomadot. Jos oikein kehnosti käy, saatte syyhypunkin. Kokemuksen syvällä äänipainolla sanon, että syyhypunkki on pahin kaikista.

Itseäni on aina naurattanut eräs äitini ystävä. Hoitolapsiltani löytyi kihomatoja. Tämä täydellinen äiti piti kovan metelin siitä, miten likainen ja siivoton näiden lasten kodin pitää olla. Yritin kovasti väittää ettei asia siitä johdu, mutta tämä täydellinen äiti ei sitä uskonut.

Kunnes eräänä kauniina päivänä täydellisen äidin omista lapsista löytyi matoja...

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Tv tarjoilee tietoa helpossa muodossa isoille ja pienille. Hyvä niin.

Tämän blogin suosituimmat