Jenkan tahti

Uutisvuodon voittaja

Lähetysaika on omalta kannaltani onneton: keskiviikkona kello 22. Olen siihen aikaan vähintään valmistautumassa nukkumaanmenoon, ellen jo unten mailla. (Kun yksi lapsi herättää pari kertaa yössä ja toinen herää viimeistään aamukuudelta täynnä virtaa, on pakko mennä nukkumaan ajoissa.)

 

Siitä huolimatta Hyvät ja huonot uutiset on singonnut itsensä kertaheitolla ohi toisen viihteellisen uutisohjelman, Uutisvuodon. Viimeksi mainitun lähetysaika on kannaltani paljon parempi, vaikka sekin liian myöhäinen (lauantaina kello 21.30), mutta viime aikoina Uutisvuoto on jäänyt useaan kertaan katsomatta. Sen sijaan katson Hyvät ja huonot uutiset boksilta silloin, kun siihen on aikaa.

 

Uutisvuoto on pyörinyt telkkarissa tosi pitkään – ehkä liiankin pitkään. Ohjelma ei ole juurikaan uudistunut, joten ei se oikein enää jaksa naurattaa. Sinänsä pidän kyllä kaikista ohjelman vakikasvoista, mutta jotenkin formaatti on vain ihan loppuun kulutettu. Ehkä vieraatkaan eivät viime aikoina ole säväyttäneet. 

 

Sen sijaan Hyvissä ja huonoissa uutisissa on tosi monta hyvää hahmoa; oikeastaan kaikki ohjelman vakiokasvot ovat hyviä. Jopa Mikko Kuustonen, josta en erityisemmin välittänyt hänen juontaessaan Vedetään hatusta -ohjelmaa, on välillä oikeasti hauska Hyvissä ja huonoissa uutisissa. (Esimerkiksi viime viikolla "kännilukko" oli nerokas!)

 

Toivottavasti HHU:n panelistien “veto” pitää vielä pitkään. Toisaalta tv-ohjelmiinkin pätee se, että pitää osata lopettaa ajoissa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän markkuhuusko kuva
Markku Huusko

Yle pyörittää parhaat päivänsä nähnyttä Uutisvuotoa varmaan vielä vuonna 2045, koska Uutisvuoto. Nykyisin vaihtuu kanava, jos tunnariin vahingossa törmään, vaikka ennen tykkäsin ohjelman tyylistä kovasti.

Tuota Jennin mainitsemaa Nelosen ohjelmaa en ole katsonut kertaakaan loppuun.

Käyttäjän JenniTamminen1 kuva
Jenni Tamminen

Minulla kesti hetki "päästä sisään" tuohon Hyviin ja huonoihin uutisiin. Nykyisin se on yksi harvoja tv-ohjelmia, joita seuraan aktiivisesti.

Käyttäjän mijaakko kuva
mikael jaakkola

Mun täytyy kans tunnustaa, että olen alkanut tykätä Hyvien ja huonojen huumorista kovasti. Oikein naurattaa välillä, mikä ei ole TV:n ääressä kovin tavallista.

Alexius Manfelt

Jenni hyvä, katsoin juuri netistä tuon ohjelman. Syystä, että en omaa televisiota. Ei se nyt minusta mikään ihmeellinen ollut. Oikeastaan vain Stubbin pitkäkestoinen mainos. Lisäksi sinä oli todella kamalia mainoksia, onneksi pystyy välttämään moisten tarpeettomuuksien ostamisen.

Käyttäjän JenniTamminen1 kuva
Jenni Tamminen

Mutta oliko parempi kuin Uutisvuoto? :)

Timo Raunio

Hmmmm, täytyy tunnustaa, että pikkasen aloin Jennin jutun perusteella jo innostua ajatuksesta tutustua kyseiseen ohjelmaan, mutta Alexiuksen kommentti palautti takaisin maan pinnalle.

Jos ohjelman sisältö tosiaankin on lähinnä jonkun ah niin ihanan trendikkään kokoomuspoliitikon hehkuttamista, ja kokonaisuus vielä on kuorrutettu runsailla mainoskatkoilla, niin antaapa sitten olla katsomatta...

Tämä johtopäätös siis rakennettuna sille pohjalle, että kyseinen tv-kanava hömppäohjelmineeen on niin monesti aiemminkin osoittautunut pettymykseksi. Niinpä sen ohjelmatarjonta tulee tätä nykyä sivuutettua jo lähes rutiininomaisesti.

Käyttäjän JenniTamminen1 kuva
Jenni Tamminen

Anteeksi, mutta minua alkoi nyt naurattaa. Siis mainoskatkot voi kelata, ja Stubb oli vain yhden ainoan kerran siellä vieraana. (Eikä kyllä koko ohjelmaa pelkästä Stubbista lätisty.) Ja tämän perusteella päätät olla tutustumatta uuteen asiaan :D

Mutta en minä ala ketään yllyttämään, katsoo ken katsoo :)

Timo Raunio Vastaus kommenttiin #7

No enpä minä nyt täysin kokonaan uuteen asiaan tutustumista jättäisikään noin suppeiden tietojen perusteella.

Mutta kuten jo edellä annoin ymmärtää, Nelosen tapaisten hömppäkanavien ohjelmatarjonta on kerta toisensa jälkeen osoittautunut pettymykseksi. Niinpä sinne putkahtavan uuden ohjelman odotusarvo asettautuu jo valmiiksi aika matalalle tasolle. Ihminen on nääs oppivainen eläin!

Kun tähän päälle vielä tulee hiukan uutta tietoa, joka tuntuu vastaavan noita ennakko-odotuksia, niin siinäpä se sitten alkaakin olla homma paketissa.

Kiva silti kuulla, että sain sinut nauramaan :) Ei liene kovin paha juttu näin vappuaattona?

Käyttäjän JenniTamminen1 kuva
Jenni Tamminen Vastaus kommenttiin #9
Käyttäjän mijaakko kuva
mikael jaakkola

No ovatpa ihmiset johdateltavissa. Pirjo Heikkilä ja Tuomas Kyrö ovat ohjelman humoristinen suola ja ärhäkkä juontaja ja muusikkokin istuvat kuvioon hyvin. Konsepti ei ole kovinkaan erilainen Uutisvuodon kanssa, hahmot vain ovat tuoreet > hyvä juttu.

Käyttäjän OlliTurkama kuva
Olli Turkama

Hyvät ja Huonot Uutiset on mielestäni mainio ohjelma. Kaikki isännät ovat hyviä kunhan Henkka H osaisi välillä muistaa, että se on tiimityötä eikä hänen tulisi olla niin paljoa äänessä.

Tämän blogin suosituimmat