Jenkan tahti

Big Brother – ihan EVVK

Mikäköhän siinä on, että Big Brother ei jaksa kiinnostaa enää minkään vertaa?

 

Nimenomaan enää. Aikoinaan sitä olen kyllä katsellut, jo silloin, kun Subtv näytti Britannian BB:tä. Myös Suomen version ekat kaudet tuli seurattua aika tarkkaan. Nyt koko ohjelma on minulle menneen talven lumia, on ollut jo usean vuoden ajan. Tässä muutamia ensiksi mieleen tulevia syitä:

 

- BB on jatkunut liian kauan. Mielenkiinto alkoi tosissaan lopahtaa siinä vaiheessa, kun suurin osa asukkaista vaihtui kesken kauden ja koko homma meni aika ördäämiseksi. Julkkis-BB oli pohjanoteeraus.

 

- Ikä, elämäntilanne? En tiedä, saatan osua hyvinkin BB:n ydinkohderyhmään, mutta tunnen kasvaneeni ulos noista lapsellisista sekoiluista. Toisaalta luulen, (vaikka voin olla väärässäkin,) että keski-ikäiset seuraavat BB:tä nykyään aika paljon. Lisäksi elämäntilanteeni on nykyään sellainen, etten todellakaan jaksa valvoa iltamyöhään asti jonkun ohjelman takia. Muutenkin katson telkkaria aika vähän; en voi enkä halua seurata mitään päivittäistä sarjaa. 

 

- Tosi-tv-buumi. Alkuaikoina BB oli jotain uutta. Nyt tuntuu, että koko tv on tosi-tv:tä. Katson paljon mielummin vaikka Poliisit-sarjaa kuin BB:tä.

 

On myös aika rasittavaa, että BB valtaa käynnissä ollessaan niin sosiaalisen kuin perinteisenkin mediakentän. Asukkaiden tekemisistä tehdään “uutisia” (Eivätkö ne, jotka ohjelmaa katsovat, jo tiedä, mitä talossa tapahtuu?) ja muutenkin BB:tä tulee joka tuutista. Tämän vuoksi esimerkiksi tiedän ylipäänsä mitään julkkis-BB:stä, vaikka katsoin sitä vain ekan jakson ja totesin, että plääh. 

 

Ilmeisesti katsojia kuitenkin riittää, kun ohjelma edelleen jatkuu. BB tuntuu ylipäänsä olevan voimakkaasti mielipiteitä jakava ohjelma. On faneja ja on vihaajia. Minä en ole kumpaakaan: koko BB on nykyään vain EVVK.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän mijaakko kuva
mikael jaakkola

Ehkä ystävällismielisen naapurimme BB olisi sähäkämpää seurattavaa?

http://www.hauskimmat.fi/venajan-big-brotherissa-o...

Käyttäjän Jukka Konttinen kuva
Jukka Konttinen

Sanon samat kommentit kuin joka syksy: "Lauma tyhjäpäitä samaan huoneeseen ja kamera käyntiin. Mieluummin katselen vaikka sen Pinotexin kuivumista".

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Eihän sitä jaksa vuos toisensa jälkeen samaa tuubaa kattoa.Katoin sen ekan,että millasia tulee..no siinä jo rupes tulemaan näppyjä peppuun siinämäärin,että totesin,etten jaksa kolmea kuukautta sitä raapia.Sitä ekaa varsinaista katsoin kolme minuuttia ja sitten meni hermot,siiryin netflixiin katsomaan disney animaatiota,joka olikin eläkeukostakin ihan hauska.

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Onneksi omassa elämässä on riitämiin seurattavaa.

Tämän blogin suosituimmat