Jenkan tahti

Solsidan-fani pettyi pahasti

Innostuin, kun kuulin Ava-kanavan uudesta ruotsalaissarjasta. Solsidan-fanina odotin sarjalta suuria, vaikkei kyseessä toki samanlainen sarja ollutkaan. Mutta kuitenkin ruotsalainen komedia, jossa mukana on myös Solsidanista tuttu Josephine Bornebusch.

Tervetuloa Ruotsiin! -sarjan eilinen avausjakso oli ikävä kyllä iso pettymys. Miksi? No siksi, että ei se oikein ollut hauska. Tai oikeastaan ei yhtään hauska.

Ruotsalaisen ja amerikkalaisen kulttuurin törmäyksistä yritettiin kovasti vääntää huumoria, mutta ei se vaan naurattanut. Hauskin kohta oli se, kun ruotsalaiset ilmoittivat saunassa amerikkalaisvävylle, että saunassa ei käytetä pyyhettä. Amerikkalainen otti kuuliaisesti pyyhkeen pois lanteidensa ympäriltä ja paljasti muille uimashortsinsa.

IMDB:ssä sarja on saanut arviokseen 6,6/10. Ei mikään hirveän huono arvio, vaikkei toisaalta myöskään parhaimmasta päästä. Esimerkiksi Solsidan on saanut 8,2/10.

Ava-kanava tiedotti tänään, että Tervetuloa Ruotsiin! on tehnyt kanavan katsojaennätyksen.

"Sarjan avausjakso keräsi television ääreen keskimäärin 278 000 katsojaa ollen näin kanavan katsotuin ohjelma kautta aikojen pois lukien jääkiekon MM-kisojen 2012 -ottelut", Avan tiedotteessa sanotaan.

Tämä Solsidan-fani kuitenkin pettyi pahasti. Tekisi kyllä mieli antaa sarjalle vielä yksi mahdollisuus. Saa nähdä, kuinka käy – että muistanko edes laittaa ohjelmaa tallennukseen.

 

 

Päivitetty klo 15:15 Ava-kanavan katsojaluvut.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Samaa mieltä pettymyksestä. Oli aika suomalaishenkinen. Ehkä meille liian tuttua. Runsaasti alkoholia, saunomista ja mökkielämää kuin Suomessa konsanaan. Ehkä mallia olikin otettu täältä ja se hauskuuttaa ruotsalaisia, mutta ei meitä. Toki Josephine Bornebusch osaa näytellä ja olla yhtä ehta kuin Solsidanissakin.

Käyttäjän JenniTamminen1 kuva
Jenni Tamminen

Tuossa voi olla perää.

Ja joo, Josephine on vaan niin ihana :)

Tämän blogin suosituimmat