Jenkan tahti

Ensireaktio: Kingi

Katselin eilen entisten Putous-tähtien uutta sarjaa, Kingiä. Etukäteen mietitytti, mitä eroa Kingillä oikeastaan on verrattuna Putoukseen.

No, eilen se selvisi: Kingin idea on ikään kuin pidemmälle viety sketsihahmokisa, parodia laulukilpailusta. Hyvää oli se, että mielestäni hahmot olivat tarkemmin mietittyjä ja “valmiimpia” kuin Putouksessa. Tosin Kingissä mukana ovat juuri ne entiset Putous-näyttelijät, joiden sketsihahmot ovat muutenkin olleet menneinä kausina yleensä parhaimmasta päästä.

Hyvää oli mielestäni myös se, että musiikkiaspekti tuo kilpailuun uuden ulottuvuuden. Parhaimmillaan kisassa voidaan nähdä oikeasti hyviä versioita tunnetuista kappaleista. 

Kohuhetkikin ohjelmassa eilen nähtiin, kun Aku Hirviniemen hahmo talloi esityksessä mukana ollutta Suomen lippua.

Huonoa ohjelmassa kuitenkin oli se, ettei mitään ihmeellistä ja yllättävää tullut ilmi. Toki kyseessä olikin vasta ensimmäinen jakso. Vaikka hahmot olivat "valmiimpia", on niissäkin vielä kehittymisen varaa (niin kuin pitää ollakin). Hieman sellainen maku joka tapauksessa tuli, että samalla (vähän muokatulla) idealla ratsastetaan nyt uudessa ohjelmassa. Jos näyttelijäkaartiltaan uudistunut Putous vielä jatkuu, nämä kaksi ohjelmaa ovat kieltämättä vähän tårta på tårta. Lisäksi voi alkaa kyllästyttää se, että samat naamat pyörivät tv:n viihdeohjelmissa. 

Mutta kyllähän tuota Kingiä siitä huolimatta ihan sujuvasti katseli, kun muutakaan ei ollut tarjolla. Montakaan kertaa ei tosin ääneen naurattanut. Olisi ihan kiva saada uusia ideoita lauantai-iltojen viihdetarjontaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Nauroin ääneen niin että sohva hytkyi, en sille, että olisi ollut erityisen naurettavaa, vaan sille että sieltä löyti paljon oivaltavaa, vaikkakin vielä kehittymätöntä huumoria. Se keskeneräisyys oli ilmeisesti tarkoituksellista ja se nauratti.

Käyttäjän JenniTamminen1 kuva
Jenni Tamminen

Hyvä niin! Ehkä en itse katsonut tarpeeksi ajatuksella :)

Matti Siikala

Onko Studio Julmahuvi tuttu?
Taiteellisesti tasokkaampaa ohjelmaa saa hakea.
Väkisin naurattaminen ei minuun tehoa.

Käyttäjän JenniTamminen1 kuva
Jenni Tamminen
Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Leipää ja sirkushuveja kansalle talven pimeimpään aikaan.

Lapsetkin katsovat ohjelmaa, joten kyllä siinä tuli oppia lipunpolkijoillekin. Sitä kohtaa en nähnyt, mutta kuitenkin...... kysyn mikä on hyvää viihdettä ja mikä ei?

Käyttäjän JenniTamminen1 kuva
Jenni Tamminen

Minuun ei oikein lipuntallominen iskenyt. En tiedä, mikä siinä oli olevinaan hauskaa....

Tämän blogin suosituimmat